Rijles in Leeuwarden? Dan kies je voor

Rijschool Traffix

Zoek jij een goede autorijschool in Leeuwarden? Dan kies je voor Rijschool Traffix. We helpen je graag op weg. Ook wanneer je speciale aandacht nodig hebt bij faalangst, rijangst, autisme of adhd. Wist je dat 50% van onze leerlingen in één keer slaagt voor z'n rijexamen? Dat zegt genoeg...

Meld je nu aan voor een gratis proefles

* verplicht veld

Maak jij jouw eerste kilometers in onze Peugeot 208?


Nog zo’n voordeel van Traffix: je krijgt altijd les in dezelfde auto.
Je leert onze splinternieuwe Peugeot 208 door en door kennen (soepel in de binnenstad, pittig op de snelweg).
Uiteraard is de 208 voorzien van de modernste snufjes.
En een keertje mis-schakelen? Daar kan ‘ie prima tegen. Kortom, de ideale auto voor je rijles

Betaalbare rijlessen in Leeuwarden?

Stap dan in bij rijschool Traffix. 

Traffix - Automaat


            

             Losse les € 58,-   
       
          √  Praktijkexamen 
€ 295,-

            TTT tussentijdse toets 
€ 195,-Rijschool Traffix: met een goed gevoel de weg op


Rijles in Leeuwarden? Natuurlijk ga je dan voor een autorijschool waar je een hoge slagingskans hebt. Maar met Traffix kies je ook voor een rijschool waar je altijd met een goed gevoel de auto instapt. Geen stress achter het stuur, maar ontspannen leren om veilig en zeker de weg op te gaan. En onderweg krijg je alvast de nodige theorie mee. Uiteraard halen we je op en brengen we je weer thuis.

Rijles en autisme

Wanneer je autisme of PDD-NOS hebt, kun je via autorijschool Traffix prima je rijbewijs halen. Lianne is erkend rijinstructeur autisme en heeft hiervoor een speciale opleiding gevolgd. Ze begrijpt dat je informatie anders verwerkt en past de rijlessen daarop aan. Het ‘Autisme Protocol Rijles’ vormt de basis voor deze lessen.


Rijles en adhd

Heb jij adhd? Dan kun je via rijschool Traffix uitstekend je rijbewijs halen. Lianne is erkend rij-instructeur adhd en heeft hiervoor een speciale opleiding gevolgd. Ze begrijpt dat je informatie anders verwerkt en past de rijlessen daarop aan. Het ‘Adhd Protocol Rijles’ vormt de basis voor deze lessen.


Faalangst of rijangst

Faalangst of rijangst

Rijschool Traffix biedt je begeleiding wanneer je last hebt van faalangst of rijangst. Ook kun je bij ons terecht voor opfrislessen om met je rijangst om te gaan. Lianne is gecertificeerd faalangstbegeleider. Ook kun je via Traffix bij het CBR een faalangstexamen afleggen.