Rijles en adhd

Heb jij adhd? Dan kun je via Rijschool Traffix prima je rijbewijs halen. Lianne is erkend rij-instructeur adhd en heeft hiervoor een speciale opleiding gevolgd. Ze begrijpt dat je informatie anders verwerkt en past de rijlessen daarop aan.

Rijlessen: met adhd de weg op
Wanneer je adhd hebt, kun je te maken krijgen met onoplettendheid, impulsiviteit en hyperactiviteit. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de weg én voor concentratieproblemen tijdens de les. Bij Traffix houden we hier rekening mee en weten we hoe we de les zo goed mogelijk kunnen overbrengen. En we kunnen inschatten wanneer je klaar bent om zelf de weg op te gaan.

Adhd en het rijbewijs
Het ‘Adhd Protocol Rijles’ vormt de basis voor deze lessen. Lianne heeft hiervoor een speciale opleiding gevolgd en is gecerfticeerd om leerlingen met adhd te begeleiden. Ze weet wat adhd met je doet en wat dit betekent wanneer je de weg opgaat. Ook kent ze de ins and outs van de stoornis en de medicatie.

Hoe zit dat met de kosten?
Nee, onze rijlessen zijn niet opeens duurder omdat je adhd hebt. Je betaalt gewoon wat iedereen voor een rijles betaalt. Wel zo fair nietwaar?