Rijschool Traffix: met een goed gevoel de weg op

Rijles in Leeuwarden? Natuurlijk ga je dan voor een autorijschool waar je een hoge slagingskans hebt. Maar met Traffix kies je ook voor een rijschool waar je altijd met een goed gevoel de auto instapt. Geen stress achter het stuur, maar ontspannen leren om veilig en zeker de weg op te gaan. En onderweg krijg je alvast de nodige theorie mee. Uiteraard halen we je op en brengen we je weer thuis.

Rijles en autisme

Wanneer je autisme of PDD-NOS hebt, kun je via autorijschool Traffix prima je rijbewijs halen. Lianne is erkend rijinstructeur autisme en heeft hiervoor een speciale opleiding gevolgd. Ze begrijpt dat je informatie anders verwerkt en past de rijlessen daarop aan. Het ‘Autisme Protocol Rijles’ vormt de basis voor deze lessen.

Rijles en adhd

Heb jij adhd? Dan kun je via rijschool Traffix uitstekend je rijbewijs halen. Lianne is erkend rij-instructeur adhd en heeft hiervoor een speciale opleiding gevolgd. Ze begrijpt dat je informatie anders verwerkt en past de rijlessen daarop aan. Het ‘Adhd Protocol Rijles’ vormt de basis voor deze lessen.

Faalangst of rijangst

Rijschool Traffix biedt je begeleiding wanneer je last hebt van faalangst of rijangst. Ook kun je bij ons terecht voor opfrislessen om met je rijangst om te gaan. Lianne is gecertificeerd faalangstbegeleider. Ook kun je via Traffix bij het CBR een faalangstexamen afleggen.